مهاجرت به استرالیا

آشنایی با انواع ویزا، طرح های مهاجرتی و سایر اطلاعات کشور استرالیا

ویزای تجاری

ویژه انجام سفرهای تجاری، خرید و فروش و سرمایه گذاری در کشور استرالیا

انواع ویزای تحصیلی

اخذ سریع و آسان ویزای تحصیلی استرالیا ویژه دانشجویان بین‌المللی تنها با ارائه پذیرش دانشگاه

مهاجرت متخصصین

در صورتی که در کار خود دارای تخصص و تجربه بالا می‌باشید استرالیا خواهان حضور شماست!

ویزای کاری

با استفاده از ویزای کاری استرالیا می‌توانید اجازه کار استرالیا و به تبع آن اقامت این کشور را دریافت نمایید.

ویزای خانواده

راه‌های بردن اعضای خانواده خود به استرالیا را پیدا کنید و برای آنها اقامت بگیرید.

توریستی و گردشگری

در صورتی که قصد سفر توریستی به استرالیا را دارید این بخش برای شماست

استرالیا

درباره استرالیا

استرالیا کشوری است توسعه یافته در نیمکره جنوبی. این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا به شمار می آید . استرالیا یکی از قلمروهای همسود است و در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافته است. پایتخت کشور استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس آن کشور و نیز خانهٔ فرماندار کل قرار گرفته است . او به صورت تشریفاتی و به نمایندگی ملکه الیزابت دوم ریاست دولت را به عهده دارد. در عمل ، نخست وزیر استرالیا ، در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست خواهد داشت . استرالیا از نظر مساحت دومین کشور پهناور عضو مجموعهٔ اتحادیه کشورهای همسود (مشترکالمنافع) می باشد . شهرهای سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا می باشند . این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج در بر گرفتهاست. استرالیا همچنین سرزمین اصلیِ قارهٔ اقیانوسیه به شمار میآید که کوچکترین قارهٔ دنیا می باشد .

استرالیا در بیشتر اوقات دارای آب و هوای معتدل در سال می‌باشد .تغییرات آب و هوایی نیز یک موضوع جدی در این کشور می باشد.بطوریکه بین سال های 1910 تا 2004 حدود 0.7 درجه به دمای میانگین اضافه شده. ایالات شمالی استرالیا معمولاً بیشتر اوقات دارای آب و هوای گرم می‌باشند، در حالیکه ایالات جنوبی این کشور زمستان‌های سردتری را تجربه می‌کنند.آب و هوای استرالیا به خاطر بارش سالانه کمتر از 600 میلی‌متر، از خشک‌ترین کشورهای کره زمین محسوب می‌شود. بارش برف نیز در استرالیا غالبا در ارتفاعات نزدیک کرانه شرقی در ایالت ویکتوریا ، نیوساوت ولز ، تاسمانی و قلمرو پایتختی اتفاق می افتند.همانند تمام کشورهای نیمکره‌ی جنوبی، فصول استرالیا خلاف فصول کشورهای نمیکره‌ی شمالی است. تابستان شامل دسامبر تا فوریه (آذر تا بهمن)، پائیز شامل مارس تا مِه(اسفند تا اردیبهشت )، زمستان شامل ژوئن تا اوت ( خرداد تا مرداد ) و بهار شامل سپتامبر تا نوامبر (شهریور تا آبان) است

کار در استرالیا

استرالیا یک کشور در حال توسعه است و با توجه به وسعت و جمعیت کمی که دارد از بازار کار بسیار قوی برخوردار است، هرچند در حال حاضر به دلیل حجم زیاد مهاجرت به استرالیا در سال های اخیر و وضعیت اقتصاد جهانی، این کشور دچار مشکلاتی شده است ولی همچنان یکی از کشورهای قوی اقتصادی در سطح جهان محسوب می شود که در این بحران نه تنها آسیب زیادی ندیده است، بلکه ارزش دلار استرالیا نیز بسیار افزایش یافته است.

کارشناسان امور بازار کار بر این باور هستند که مشکلات موجود بسیار نامحسوس بوده و با پیشرفت سریع اقتصادی و برنامه های مهاجرتی و اقتصادی استرالیا این مشکلات به زودی حل خواهد شد. استرالیا کشوری بسیار خوب برای کار و زندگی افراد فنی و تحصیل کرده می باشد، این افراد اگر بتوانند با ویزای اقامت وارد استرالیا شوند می توانند از خدمات زیاد دولتی و کارفرمایی بهره مند شوند. از آنجا که کارفرمایان علاقه به حفظ نیروی کار خود دارند، داشتن یک ویزای بلند مدت به عنوان یک امتیاز بزرگ برای کارجویان محسوب می شود که در استخدام افراد نقش اساسی را بازی میکند دولت استرالیا نیز برای این افراد برنامه های خاصی را در نظر گرفته است که ایجاد سازمان های خدماتی برای تازه واردان از آن جمله می باشد.

روش های کاریابی در استرالیا

  1. روزنامه هایی مانند Age در بخش “Vacant position”
  2. ثبت نام در Centre Link
  3. صحبت با مشاور خبره استخدامی
  4. مراجعه به دفاتر كاریابی بین المللی در وزارت كار و امور اجتماعی
  5. مجلات مشاغل حرفه ای و سایت های اینترنتی (سایت های اجتماعی )
  6. اقدام از طریق آژانس های کاریابی

موارد قابل ذکر در حفظ موقعیت شغلی

  1. عدم ارائه اطلاعات اضافی در هنگام مصاحبه
  2. رعایت قوانین محیط کار
  3. عدم صحبت در مورد افزایش حقوق با رئیس
  4. عدم اطلاع به کارفرما برای جستجوی کار جدید
تحصیل در استرالیا

طبق سایت StudyMove.com، میانگین شهریه ی دانشجویان بین المللی مقطع کارشناسی در استرالیا در سال 2017، 29,235 دلار در هر سال می باشد. سایت Study in Australia، وب سایت رسمی دولت برای دانشجویان بین المللی است که هزینه های سالیانه ی شهریه ی دانشجویان بین المللی مقطع ارشد و دکترا در کانادا را به صورت زیر بیان کرده است:

مقطع ارشد: 20,000 تا 37,000 دلار استرالیا
مقطع دکترا: 14,000 تا 29,000 دلار استرالیا

این ارقام دوره های پرهزینه همانند دوره های پزشکی و دامپزشکی در استرالیا که ممکن است به طور قابل توجهی بیشتر از این مقادیر باشد، در بر نمی گیرد.

شهریه دانشگاه های استرالیا عموما به ازای هر واحد، نه به ازای هر سال، محاسبه می شود. هر واحد متعلق به یک گروه هزینه است و از آنجایی که اکثر دانشجویان ترکیبی از واحدهای گروه های متفاوت را انتخاب می کنند، هزینه ها برای هر یک از افراد متفاوت خواهد بود.

برخی از دانشگاه های استرالیا برآوردی رسمی از هزینه ها ارائه می دهند مانند دانشگاه ملی استرالیا (ANU) که عالی رتبه ترین موسسه ی کشور (رتبه ی 20 ام رنگینک دانشگاه های جهان QS) است. هزینه ی سالیانه ی یک دوره ی بین المللی مقطع کارشناسی در ANU بین 32,640 دلار برای برخی از دوره های لیسانس علوم انسانی تا 43,632 دلار برای دوره های لیسانس علوم پایه یا علوم پزشکی متغیر است.

شهریه ی سالیانه ی دوره های کارشناسی ارشد در استرالیا برای تعدادی از دوره های ارشد از 32,640 دلار شروع شده و ممکن است تا سقف 43,632 دلار نیز افزایش یابد.

شهریه ی دوره های دکترا در استرالیا نیز تقریبا مشابه است و حداکثر به 39,024 دلار در سال می رسد. با این حال، دوره های پزشکی و جراحی در استرالیا، 72,480 دلار هزینه می برد.

هزینه ی دیگری که باید در نظر گرفته شود، هزینه ی امکانات و سرویس های دانشجویی است که برای سرویس ها و امکانات با ماهیت غیرتحصیلی اخذ می شود و در سال 2017 حداکثر 294 دلار می باشد. البته همه ی دانشگاه های استرالیا این هزینه را دریافت نمی کنند اما باید از قبل در مورد آن مطمئن شوید تا متحمل یک هزینه ی غیرمنتظره نشوید.

توریسم و گردشگری استرالیا

استرالیا، بی تردید زیباترین قاره جهان است.اخذ ویزای توریستی استرالیا برای سفر به سرزمینی پهناور با بیشترین تنوع زیستی و گیاهی، با عجایب طبیعی خارق العاده و بی نظیر، بهترین گزینه برای متفاوت سپری کردن تعطیلات است. مسافرت به استرالیا، تجربه ای زیبا و خاطره انگیز است که در هیچ جای دیگر، قابل دستیابی نیست.

آب و هوای استرالیا معتدل است و همین خصوصیت، استرالیا را در چهار فصل سال، مقصد توریست ها می نماید. استفاده از فرصت تعطیلات سال نو میلادی، شما را با جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری مواجه می کند. در حال حاضر، سفارت استرالیا در تهران، درخواست های ویزا را به صورت آنلاین می پذیرد و با این تدبیر، زمان رسیدگی و صدور ویزا بسیار کوتاه شده است. اخذ ویزای توریستی استرالیا، نیاز به مصاحبه یا مراجعه حضوری ندارد و کلیه مراحل از ابتدا تا انتها، به صورت آنلاین انجام می پذیرد.

ویزای توریستی استرالیا برای افرادی است که می خواهند برای مسافرت، دیدار اهالی خانواده از جمله والدین، فرزندان، برادر، خواهروفامیل، یا برای قرارهای کاری یا شرکت در سمینارها به استرالیا سفر کنند.

در حال حاضر، متقاضیان ویزای توریستی استرالیا، از طریق ویزای زیر گروه ۶۰۰، اقدام می کنند. این ویزا بنا به درخواست متقاضی، ۳.۶ ماهه است. این ویزا به صورت الکترونیکی صادر شده و در پاسپورت متقاضی، چاپ نمی شود. متقاضی با در دست داشتن تایید سفارت مبنی بر داشتن ویزا میتواند به استرالیا مسافرت کند.

سرمایه‌گذاری استرالیا

استرالیا کشوری ثروتمند با اقتصادی مبتنی بر توان بخش خصوصی و تولید ناخالص داخلی نسبتاً بالا و نرخ فقر نسبتاً پایین است. بر اساس آمارگیری سال 2013، مردم استرالیا از لحاظ میزان متوسط ثروت، پس از سوئیس، ثروتمند ترین مردم دنیا می باشند. نرخ فقر از ژانویه 2000 تا 2013 از 2/10 به 8/11 رسیده است.

در سال 2010 شاخص آزادی اقتصادی استرالیا در رده سوم جهان جای گرفت. استرالیا دوازدهمین قدرت اقتصادی جهان است که تولید ناخالص ملی آن با مبلغی برابر 66984 دلار در رده پنجم جهان قرار دارد. استرالیا در آمار گزارش شده سازمان ملل در سال 2011 در شاخص توسعه انسانی در رده دوم جهان قرار گرفت. طبق آمار Legatum در سال 2008 استرالیا از لحاظ شاخص کامیابی مردم در رده اول جهانی قرار دارد. در تحقیقات مربوط به زیست پذیری شهرهای جهان، همه شهرهای بزرگ استرالیا در سطح مطلوب زیست پذیری می باشند. مجله اکونومیست در سال شهر ملبورن را زیست پذیرترین شهر جهان در سالهای 2011 و 2012 دانست. در این رتبه بندی شهرهای سیدنی، پرث و آدلاید به ترتیب در رده های ششم و هشتم و نهم قرار گرفتند. کل بدهی های دولت استرالیا 190 میلیارد دلار می باشد.
در فاصله سالهای 2008 و 2009، استرالیا تنها کشوری بود که تحت تاثیر رکود اقتصادی جهانی قرار نگرفت. با این وجود، اقصاد شش شریک تجاری اصلی استرالیا دستخوش رکود شد که این به هر ترتیب بر اقتصاد استرالیا بی تاثیر نبود و به طور عمده روند پیشرفت کشور را کند کرد. از سال 2012 تا اوایل 2013، اقتصاد ملی استرالیا پیشرفت کرد، ولی تعدادی از ایالات غیر معدنی استرالیا و کلاً اقتصاد غیر معدنی این کشور دستخوش رکود شد.

در ماه می 2012 تعداد افراد در حال کار در استرالیا 11537900- پاره وقت و تمام وقت- نفر بوده است. نرخ بیکاری کل 1/5 درصد و نرخ بیکاری جوانان بین 15 تا 24 سال برابر 2/11 درصد بود.
نرخ تورم در ده سال اخیر در حالت معمول 2 تا 3 درصد و نرخ بهره 5 تا 6 درصد بوده است. استرالیا از لحاظ منابع طبیعی کشوری غنی است . استرالیا یکی از صادر کنندگان بزرگ محصولات کشاورزی بخصوص گندم، پشم، مواد معدنی – مانند سنگ آهن- انرژی به شکل میعانات گازی و زغال سنگ می باشد. گرچه کشاورزی و منابع طبیعی به ترتیب تنها 3 و 5 درصد از تولید ناخالص ملی را تشکیل می دهند، ولی این حوزه ها کمک شایانی به عملکرد بخش صادرات می کنند. بزرگترین بازار های صادراتی استرالیا، کشورهای ژاپن، چین، ایالات متحده، کره جنوبی و نیوزلند می باشند.

استرالیا یکی از بزرگترین صادر کنندگان موارد اولیه در دنیا می باشد. این کشور تقریباً در تولید مواد غذایی خودکفا بوده و یکی از بزرگترین صادرکنندگان پشم، گوشت، لبنیات و گندم در دنیا می باشد. پشم، جزء اصلی اقتصاد استرالیا در طول دوران های مختلف بوده و همیشه به عنوان بزگترین صنعت کشور به توسعه بخش کشاورزی کمک کرده است. در بین سالهای دهه 1940 تا 1970، تولید افزایش یافت و استخراج معادن در سالهای دهه 1960 به بخش اصلی اقتصاد کشور مبدل شد. در دهه های اخیر ارزش صادرات بخش معادن و تولید صنعتی از ارزش صادرات کشاورزی پیشی گرفته است. این امر تا حدودی به علت افزایش تقاضای شرکای تجاری استرالیا بخصوص ژاپن (در بخش سنگ آهن) از یک طرف و عدم ثبات در تقاضای بازار جهانی در حوزه محصولات کشاورزی و همچنین به علت رقابت شدید کشاورزان یارانه گیر آوریکایی و اروپایی نیز بوده است.

تمرکز بر بخش خدمات و صنایع با فناوریهای پیشرفته نیز به متنوع و مدرن سازی اقتصاد استراتژیک استرالیا کمک شایانی کرده است. در سال 2013، بودجه تخمینی سالانه دولت فدرال جمعاً 3/398 ملیارد دلار بود. طبق نتایج ارائه شده توسط Swan، بودجه کشور، هم تحت تاثیر عدم ثبات اقتصاد جهانی و هم تحت تاثیر ارزش بالای دلار استرالیا می باشد. بیشتر این بودجه صرف خدمات دهی به افراد ناتوان و بهبود وضعیت مدارس مس شود. بودجه سالی که در آن انتخابات بر گزار شد در اقدامی غیر معمول شامل کلیه هزینه های 10 سال آینده بخش مدارس و برنامه رسیدگی به افراد ناتوان می شد. این اقدام به هدف اطمینان از در دسترس بودن منابع مالی لازم برای این بخشها در سالهای آتی انجام شد. این بودجه به عنوان هزینه بالا، مالیات پایین نام گرفت.

دولت، طبق قانون اساس استرالیا، روابط بین کارفرما و کارگر را تنظیم می کند. کارگران از مزایای حقوق استعلاجی، بیکاری، خدمات مربوط به جراحت درحین انجام کار، حداقل دستمزد و مزایا و خدمات کلی اجتماعی و سلامتی بهره مند هستند. حداقل دستمزد در سال 1907 در قانون مشخص گردید. در سال 2013 حداقل دستمزد در استرالیا حدود 16 دلار در ساعت می باشد.
واحد پول استرالیا دلار ایترالیا است. هر دلار 100 سنت است. در این کشور سکه های 5، 10، 20، 50 سنتی و سکه های 1 و 2 دلاری رایج است. هر دلار آمریکا در سال 2003 تقریباً برابر 54/1 دلار استرالیا بوده است. دلار استرالیا به طور آزاد در بازارهای جهانی مورد استفاده قرار می گیرد.

پناهندگی استرالیا

هرچند قوانین در رابطه با پذیرش و اسکان پناهجویان قبل از دولت فعلی به تصویب رسیده است و لی اجرای آن به دولت فعلی این کشور سپرده شده ، به این صورت که دولت استرالیا تمام پناهجویانی که به صورت غیر قانونی از طریق دریا قصد ورود به خاک این کشور را داشتند به اردوگاه هایی در جزیره مانوس پاپوآ گینه نو یا کشور کوچک نوارو می فرستد و به هیچ یک از آنها پناهندگی نمی‌دهد.

ولی از طرف دیگر بخشی از سیاست‌های استرالیا در مقابله با ورود پناهجویان به این کشور با اعتراض های زیادی روبرو است . به طوری که به جز سازمان‌ها و نهاد های حقوق بشری، کمیسیون حقوق‌بشر استرالیا نیز خواست تا مراکز نگهداری پناهجویان در جزیره “کریسمس” بسته شود و به بازداشت بدون مدت پناهجویانی که در کمپ‌ها نگهداری می‌شوند هم پایان داده شود. چرا که گفته میشود شرایط پناهجویانی که در این اردوگاهها نگه داری میشوند هر روز وخیم تر و غیر قابل تحمل تر میشود .

طبق آمار رسمی ارائه شده از هر 1848 نفری که در بازداشتگاههای مهاجرتی کشور استرالیا هستند حدود 20 درصد ایرانی اند .این نشان میدهد که شهروندان زیادی با رویای مهاجرت به یک کشور ایده آل برای بهبود بخشیدن به سطح زندگی خود این مسیر را انتخاب میکنند .

اطلاعات مفید استرالیا

سایت عمومی مقایسه قیمت از همه چیز ….:

http://shopferret.com.au/sf-default.aspx

http://www.getprice.com.au/

http://shopping.ninemsn.com/

http://www.shopwiki.com.au

http://www.productreview.com.au

مقایسه قیمت لباس ولوازم خانگی وبرقی و…

http://www.myshopping.com.au/

http://www.oo.com.au/

http://www.nextag.com.au/

http://www.deals2u.com.au/

قیمت لوازم آرایش ، کامپیوتر، لوازم ورزشی، اسباب بازی و…

http://au.shopping.com/

کامپیوتر ودوربین، الکترونیک، جواهرات ولوازم خانگی و مبلمان…

http://ausprices.com/

http://www.shopbot.com.au/

مقایسه قیمت گاز وبرق وشرکت های انرژی:

http://www.goswitch.com.au/

مقایسه قیمت برق وگاز، وام های مختلف، کردیت کارد، بیمه ها وپس انداز وسود بانکی:

http://www.shoparound.com.au/

مقایسه برود بند،تلفن، وی او آی پی، فاینانس، بیمه، کانال های پولی تلویزیون، اسباب کشی، خرید ومسافرت:

http://www.switchselect.com.au/

وام خانه ، بیمه، بیمه عمر، کردیت کارد و….

http://helpmechoose.com.au/

وام خانه، بیمه عمر، برود بند، برق، کردیت کارد، وام های مختلف و بیمه ماشین و…

http://www.ratedetective.com.au/

http://www.canstar.com.au/

قبل از هر نوع خرید آنلاین بیمه ها مقایسه سایت های زیر مفید است:

http://iselect.com.au/

http://privatehealth.gov.au/

http://www.moneytime.com.au/

http://www.insurancewatch.com.au/

خدمات ارتباطی ومخابراتی و…

http://youcompare.com.au/

http://www.broadbandbuddy.com.au/

http://bc.whirlpool.net.au/

فاینانس:

http://www.creditcardfinder.com.au/

http://money-au.com.au/

http://www.creditcardoffers.com.au/

http://www.infochoice.com.au/

http://www.ratecity.com.au/

خرید تکنولوژی های روز:

http://dicksmith.com.au/dsau/home.jsp

http://www.staticice.com.au/

http://prices.techwatch.com.au/

http://ozpriceguide.com

http://pricespy.com.au/

http://www.thegoodguys.com.au

http://www.clivepeeters.com.au/

http://www.videopro.com.au/

وام خرید خانه را در 11 بانک استرالیا مقایسه می نماید:

http://www.myrate.com.au/mr_vs_rest

خرید لوازم جانبی ماشین و دوچرخه

http://www.supercheapauto.com.au/

خرید پرده:

خرید مبلمان:

http://www.fantasticfurniture.com.au/home

http://www.plush.com.au/home

خرید فرش وموکت:

http://www.rugsamillion.com.au/

سوالات متداول مهاجرت به استرالیا

کدام ویزای کاری برای یک متقاضی مناسب تر است؟

با توجه به جدول امتیاز بندی، متقاضی باید امتیاز شخصی خود را به دست آورده، با توجه به آن برای ویزای مناسب اقدام کند.

چه افرادی میتوانند متقاضی اصلی را همراهی نمایند؟

  1. همسر و فرزندان متقاضی
  2. اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یکسال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند.

هزینه ی اقدام برای ویزای اقامت دائم استرالیا چقدر است؟

هزینه ی ویزای کار (که به دولت استرالیا پرداخت می شود) برای متقاضی، ۳۶۰۰ دلار، افراد بالای ۱۸ سال خانواده ۱۸۰۰ دلار و برای افراد زیر ۱۸ سال ۹۰۰ دلار می باشد.

حداقل سابقه کار برای اقدام جهت ویزای نیروی کار چه قدر است؟

شما می توانید با یک سال سابقه کار در دو سال گذشته برای دریافت ویزا اقدام کنید. اما در این حالت هیچ امتیازی از این قسمت شامل شما نمی شود.

آیا سابقه کار، لزوما باید همراه با سابقه بیمه باشد؟

خیر، هر نوع سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی قابل قبول است. به شرط آنکه بتوان برای آن مدارکی ارایه نمود.

آیا در صورت قبولی، امکان مهاجرت با همه اعضای خانواده فراهم است؟

بله. فرد متقاضی و همسر و فرزندان همگی می توانند اقدام به مهاجرت نمایند.

در اسپانسر ایالتی، شرط امتیاز آیلتس یکسان است؟

خیر. برخی از ایالت ها امتیاز بیشتر و برخی امتیاز کمتری را ملاک قرار داده اند.

هزینه و زمان ارزیابی مدارک چه قدر است؟

بنا به رشته متفاوت است. از ۱ تا ۴ ماه و از ۵۰۰ تا ۸۰۰ دلار.

آیا مدرک زبان برای همسر نیز لازم است؟

بله. اما نمره ی آیلتس همسر در مجموع باید حداقل ۴.۵ باشد. در صورت عدم توانایی همسر به دریافت نمره ی مربوطه، شخص باید ۵۰۰۰ دلار به دولت استرالیا برای شرکت همسرش در دوره زبان بپردازد.

فرم ارزشیابی استرالیا
فرم ارزشیابی استرالیا

با استفاده از این ابزار قادر خواهید بود با وارد کردن اطلاعات خود در یک فرم امتیاز خود را برای طرح های مهاجرتی استرالیا محاسبه نمایید.