مهاجرت به امریکا

آشنایی با انواع ویزا، طرح های مهاجرتی و سایر اطلاعات ایالات متحده امریکا

ویزای تجاری

ویژه انجام سفرهای تجاری، خرید و فروش و سرمایه گذاری در کشور امریکا

انواع ویزای تحصیلی

اخذ سریع و آسان ویزای تحصیلی امریکا ویژه دانشجویان بین‌المللی تنها با ارائه پذیرش دانشگاه

مهاجرت متخصصین

در صورتی که در کار خود دارای تخصص و تجربه بالا می‌باشید امریکا خواهان حضور شماست!

ویزای کاری

با استفاده از ویزای کاری امریکا می‌توانید اجازه کار امریکا و به تبع آن اقامت این کشور را دریافت نمایید.

ویزای خانواده

راه‌های بردن اعضای خانواده خود به امریکا را پیدا کنید و برای آنها اقامت بگیرید.

توریستی و گردشگری

در صورتی که قصد سفر توریستی به امریکا را دارید این بخش برای شماست

امریکا

درباره امریکا

ایالات متحده آمریکا (ایالات متحده)، (U.S.) یا آمریکا یک جمهوری فدرال متشکل از ۵۰ ایالت، یک منطقه فدرال، پنج سرزمین خودمختار و مجموعه‌ای از جزایر پراکنده است که مجموعاً دارای مساحتی معادل ۹/۸ میلیون کیلومتر مربع (۳/۸ میلیون مایل مربع) و جمعیتی برابر ۳۲۵ میلیون نفر می‌باشد. آمریکا چهارمین کشور دنیا از لحاظ وسعت و سومین کشور دنیا از لحاظ جمعیت می‌باشد. پایتخت آمریکا واشینگتن، دی.سی. و پرجمعیت‌ترین شهر آن نیویورک می‌باشد. چهل و هشت ایالت آمریکا و منطقه فدرال پایتخت در سرزمین اصلی ایالات متحده آمریکا واقع در آمریکای شمالی بین کانادا و مکزیک قرار دارند. ایالت آلاسکا در گوشه شمال غربی آمریکای شمالی بین کانادا از شرق و تنگه برینگ و روسیه از غرب جای گرفته‌است. ایالت هاوایی که به صورت مجمع‌الجزایری می‌باشد، در میانه اقیانوس آرام واقع شده‌است. قلمروهای ایالات متحده آمریکا که در دریای کارائیب و اقیانوس آرام پراکنده هستند، نه منطقه زمانی را شامل می‌شوند. جغرافیا، آب و هوا و حیات وحش فوق‌العاده متنوع و گوناگون آمریکا، این کشور را در زمره ۱۷ کشور دارای تنوع زیستی فراوان قرار داده‌است.

سرخ‌پوستان دیرین، ۱۵٬۰۰۰ سال پیش از سیبری به سرزمین‌های اصلی آمریکای شمالی مهاجرت کردند. استعمار قاره آمریکا توسط اروپایی‌ها از قرن شانزدهم میلادی آغاز شد. در آغاز ایالات متحده آمریکا با ۱۳ مستعمره بریتانیایی بنیان نهاده شده در ساحل شرقی پدیدار گردید. چالش‌ها و اختلافات متعدد بین پادشاهی بریتانیای کبیر و مستعمرات سیزده‌گانه پیرو جنگ فرانسویان و سرخپوستان، منجر به آغاز انقلاب در سال ۱۷۷۵ میلادی در آمریکا و نهایتاً اعلامیه استقلال ایالات متحده آمریکا گردید. جنگ در سال ۱۷۸۳ به پایان رسید و بدین گونه ایالات متحده آمریکا نخستین کشوری بود که استقلال خود را از امپراتوری‌های استعماری کسب نمود. قانون اساسی فعلی آمریکا در سال ۱۷۸۸ با اصلاحات دهگانه که مجموعاً با نام منشور حقوق ایالات متحده آمریکا می‌باشد، پی‌ریزی گردید. در سال ۱۷۹۱ قانون اساسی که تضمین‌کننده همه آزادی‌های اساسی مدنی بود، تصویب گردید. در خلال قرن نوزدهم میلادی ایالات متحده آمریکا به شکلی قاطعانه، به توسعه ارضی در سراسر خاک آمریکای شمالی مشغول شد. همچنین در خلال این قرن سرخپوستان تبعید و ایالات جدید به شکلی تدریجی تأسیس گردیدند. در سال ۱۸۴۴ توسعه سرزمین‌های آمریکا در سراسر قاره آمریکای شمالی به پایان رسید. در نیمه دوم قرن نوزدهم میلادی، جنگ داخلی آمریکا منجر به منسوخ شدن برده‌داری در این کشور شد. در سال‌های پایانی قرن نوزدهم، آمریکا به جزایر و آب‌های اقیانوس آرام مسلط شد و اقتصاد این کشور نیز در نتیجه انقلاب صنعتی فراگیر در دنیا، رشد بی‌سابقه‌ای کرد. جنگ آمریکا و اسپانیا و جنگ جهانی اول، موقعیت آمریکا را به شکل یک ابرقدرت نظامی جهانی تثبیت کرد. ایالات متحده در جنگ جهانی دوم به شکل یک ابرقدرت، نخستین کشور تولیدکننده و تنها کشور استفاده‌کننده بمب‌های اتمی در جنگ و به عنوان اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد ظاهر گردید. در خلال جنگ سرد ایالت متحده و اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی رقابت فضایی قابل توجه‌ای داشتند که این رقابت در پروژه آپولو ۱۱ به اوج خود رسید. بعد از پایان جنگ سرد در سال ۱۹۹۱ و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، ایالات متحده تبدیل به تنها ابرقدرت جهان شد.

ایالات متحده از اعضاء بنیانگذار سازمان ملل متحد، صندوق بین‌المللی پول، بانک جهانی، سازمان کشورهای آمریکایی (OAS) و تعدادی دیگر از سازمان‌های بین‌المللی است. ایالات متحده کشوری فوق پیشرفته بر پایه تولید ناخالص داخلی و دومین کشور دنیا بر پایه تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) تقریباً یک‌چهارم تولید ناخالص داخلی کل کشورهای جهان می‌باشد. اقتصاد ایالات متحده یک اقتصاد فراصنعتی و عظیم است که در فعالیت‌های خدماتی به شکلی عالی عمل کرده و در زمینه اقتصاد دانش بنیان جزء سرآمدهای دنیا محسوب می‌شود. از لحاظ تولید ایالات متحده دارنده رتبه دوم در جهان است. ایالات متحده اولین کشور واردکننده و دومین کشور صادرکننده جهان است. با وجود اینکه جمعیت آمریکا فقط ۴٫۳٪ جمعیت جهان است، این کشور مالک ۳۳٫۴٪ ثروت جهانی در بین کشورهای دنیاست. ایالات متحده دارای بیشترین سهم ثروت جهانی در بین کشورهای دنیاست. آمریکا از لحاظ چندین شاخص اجتماعی-اقتصادی مثل دستمزد متوسط، شاخص توسعه انسانی سرانه تولید ناخالص داخلی و سوددهی سرانه جزء رتبه‌های بالا در میان کشورهای جهان به‌شمار می‌رود. ایالات متحده دارنده قدرتمندترین نیروی مسلح جهان است. بودجه و هزینه‌کرد نظامی آمریکا، معادل یک سوم کل بودجه نظامی دنیا می‌باشد. ایالات متحده یک قدرت پیشرو و راهبر در زمینه سیاست، فرهنگ و دانش در جهان به‌شمار می‌رود.

کار در امریکا

یکی از این مراکز، سایت خصوصی و اقتصادی WalletHub است که برای به‌دست‌آوردن این رده‌بندی ۱۵۰ تا از شلوغ‌ترین شهرهای آمریکا را در نظر گرفته است و ۱۶ فاکتور را در زیر مجموعه‌ی معیارهایی از جمله ” بازار کار” و “محیط اقتصادی-اجتماعی”  برای هرکدام بررسی کرده‌است. به عنوان مثال در زیرمجموعه‌ی بازار کار، فرصت‌های شغلی، رشد استخدام و متوسط شروع حقوق ماهیانه قرار دارند و فاکتورهایی نظیر متوسط درآمد سالیانه، رفت وآمد، ساعات کاری و قیمت مسکن مجموعا محیط اقتصادی-اجتماعی یک شهر را تعیین می‌کنند.  به علاوه محققان سایت WalletHub، از اطلاعات آژانس‌های دولتی نظیر اداره‌ی آمار ایالات متحده (The u.s census bureau) و دفتر آمار کار(Bureau of Labor Statistics)  هم در کنار تحقیقات خود استفاده کرده‌اند. فهرست زیر ۱۰ شهر اول را (با در نظر گرفتن مجموع فاکتورها) در بین بهترین و بدترین شهرها نشان می‌دهد.

برطبق تمامی این فاکتورها، شهرهایی که بهترین مکان‌ برای پیداکردن شغل هستند به ترتیب:

۱. پلانو در ایالت تگزاس

۲. اوورلندپارک در ایالت کانزاس

۳. آستین در ایالت تگزاس

۴. ایروینگ در ایالت تگزاس

۵. سالت‌لیک‌سیتی در ایالت یوتا

۶. دموین در ایالت آیووا

۷. آروین در ایالت کالیفرنیا

۸. مدیسن د رایالت ویسکانسین

۹. سوفالز در ایالت داکوتای جنوبی

۱۰. اوماها در ایالت نبراسکا

و اما لیست بدترین شهرهای آمریکا برای پیداکردن کار در سال ۲۰۱۶ به شرح زیر است:

۱.شهر استاکتون در ایالت کالیفرنیا

۲. شهر فرزنو در ایالت کالیفرنیا

۳. شهر دیترویت در ایالت میشیگان

۴. شهر مودستو در ایالت کالیفرنیا

۵. شهر پراویدنس در ایالت رود ایلند

۶. شهر نوارک در ایالت نیوجرسی

۷. شهراونتاریو در ایالت کالیفرنیا

۸. شهر برانزویل در ایالت تگزاس

۹. شهر هیالیا در ایالت فلوریدا

۱۰. شهر سن‌برناردیند در ایالت کالیفرنیا

تحصیل در امریکا

ساختار
سیستم اجرایی آموزشی آمریکا در سه سطح عمل میکند: دبستان (از سن 5 تا 11 یا 5 تا 12)، متوسطه (معمولا 12 تا 18) و بعد از متوسطه یا دوره سوم (بالای 18 سال). دانش آموزان باید تا سن 16 سالگی در مدرسه تحصیل اجباری کنند. 99% جمعیت آمریکا تحصیل کرده است. 85% آنها مدرک دیپلم متوسط و 27% آنها تحصیلات دانشگاهی دارند. در سال 2009، جمعیتی بالغ بر 77 میلیون دانش آموز و دانشجو در مقاطع مختلف ثبت نام کرده اند.

کنترل محلی
برای درک بهتر سیستم آموزشی آمریکا، باید درک بهتری از مفهوم کنترل محلی داشته باشیم که به این معناست که نهادهای آموزشی محلی یا منطقه یا انستیتو ها، خود مسئول تصمیم گیری درمورد امور جاری خود مانند منابع درسی، استاندارد های پذیرش، و سیاست های مالی برای مدارس، کالج ها و دانشگاه ها هستند و دولت فدرال نقش زیادی در این تصمیمات ندارد و این کاریست که در سایر کشورها وزارت آموزش و پرورش یا آموزش عالی انجام می شود. این درحالیست که مسئولیت نظارت بر موسسات آموزشی خصوصی بر عهده آژانس های اعتبار سنجی داوطلب است. دو نوع اعتبار سنجی وجود دارد: نهادی و برنامه ریزی شده که در هر دو نوع مجموعه ای از نهاد ها و متخصصین امر آموزش اقدام به اعتبار سنجی موسسات و دانشگاه ها در سطح منطقه ای، ایالتی و کشوری میکنند. در برخی رشته ها مانند بازرگانی، آموزش، داروسازی و مهندسی، نهادها یا سازمان های مخصوص خود را دارند.
بر این اساس، مدیریت و حمایت از سطوح بالاتر از دبیرستان در دو حوزه کاری دولتی و خصوصی قرار میگیرد که با وجود تفاوت هایی در زمینه های تحصیلی، برنامه ریزی و …، اصولا ارتباطی با سطح کیفی آنها ندارد؛ گرچه بیشتر موسسات رقابتی توسط بخش خصوصی اداره میشوند.

• تحصیل در دبیرستان آمریکایی
محصلین دبیرستانی سال های سوم و چهارم و کسانی که معدل دیپلم آنها پایین از حد نصاب اخذ پذیرش لیسانس از آمریکا می باشند، می توانند ابتدا دیپلم دبیرستان خود را از یک دبیرستان آمریکایی دریافت نمایند و سپس برای دانشگاه اقدام کنند. مدت تحصیل در دبیرستان بستگی به سابقه تحصیل متقاضی و نمرات قبلی آنها دارد و معمولا بین 1 تا 2 سال طول می کشد.

• تحصیل در دوره های زبان
متقاضیان تحصیل در دوره های زبان انگلیسی می توانند، پذیرش زبان از یکی از دانشگاه ها، کالج ها و سایر مراکز آموزشی زبان در آمریکا دریافت کنند. مدت آموزش زبان بستگی به سطح زبان متقاضی دارد و از 6 ماه تا یک سال طول می کشد.

• تحصیل در مقطع لیسانس
متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس بایستی دارای معدل بالا و مدرک IELTS با نمره ۶ باشند. پذیرش مقطع لیسانی بستگی به سابقه تحصیلی و معدل متقاضی دارد. پذیرش لیسانس در تمامی رشته ها و دانشگاه های آمریکا انجام می گیرد. درصورتی که متقاضی دارای نمره زبان کافی برای دانشگاه مورد نظر نباشد، بایستی ابتدا در دوره زبان دانشگاه شرکت نماید.

• تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکتری
هر سال آمریکا حدود 500000 دانشجوی فوق لیسانس میپذیرد که در رشته های (M.A. و M.S.) در کنار سایر رشته های محبوب مانند MBA، هنرهای زیبا، حقوق، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش، طی 1 تا 3 سال تحصیل خود را میگذرانند. عموما بین 6 تا 8 واحد تخصصی گذرانده میشود و در پایان یا پایان نامه (مشابه شیوه پژوهش-محور در ایران) و یا پروژه تحقیقاتی (مشابه آموزش محور) ارائه میشود. متقاضیان تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکتری، بایستی دارای معدل بالای ۱۴ و مدرک IELTS با نمره حداقل ۶ و مدارک GRE و GMAT برای برخی از رشته ها باشند. پرونده های پذیرش مقطع فوق لیسانس و دکتری به صورت محدود از اوایل ماه جولای هر سال پذیرفته می گردند. پرونده پذیرش فوق لیسانس و دکتری تنها در بر برخی رشته ها پذیرفته می گردند. در مقطع دکتری که بین 3 تا 5 سال بطول می انجامد، تمرکز بیشتر بر کارهای علمی پژوهشی و تحقیقاتی است. از اینرو هرچه پیشینه علمی تحقیقاتی ، معدل و رزومه متقاضی پربارتر باشد، امکان پذیرش از دانشگاه هایی با رتبه (رنک) پایین تر و همینطور امکان گرفتن بورس ها و کمک تحصیلی ها بیشتر می شود.

سیستم نمره دهی و واحد های درسی
سیستم نمره دهی آمریکایی به صورت ترکیبی از حروف و درصد است که به آن “جی. پی. إی.” (GPA) میگویند:
• 100 – 90% = A
• 89 – 80% = B
• 79 – 70% = C
• 69 – 65% = D
• 64 – 0% = F

توریسم و گردشگری امریکا

اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

اگرچه برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند، فلذا اگر ایشان قصد ماندن در آمریکا را نیز دارند، می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی

حال این سوال مطرح می شود که مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا چه مدارکی هستند؟

فرد می بایست با مدارکی نظیر :

مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت
شناسنامه و ترجمه های آن ها
نامه های بانکی
اسناد مالکیت منزل یا زمین
نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد
نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا، افزایش دهند.

شانس اخذ اقامت توریستی آمریکا

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی، اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده 4 نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی آمریکا نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد ( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور آمریکا است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برای فرد، افزایش می یابد.

گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور آمریکا همانندکشور انگلستان می باشد و نسبتا شرایط یکسانی را دارا می باشند.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور آمریکا، ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور آمریکا از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

شرایط اقامت آمریکا پس از ورود با ویزا توریستی

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد، پس از ورود به کشور آمریکا، می توانند در کشور آمریکا اقامت دائم را اخذ نمایند؟

افراد می توانند با ورود به کشور آمریکا در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت آمریکا را پس از ورود به کشور آمریکا فراهم نمایند.

اول اینکه فرد در مدت حضور خود در آمریکا، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کار آفرینی را جهت اخذ اقامت آمریکا فراهم آورد تا پس از بازگشت از آمریکا بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.

روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت آمریکا پس از ورود به کشور آمریکا اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه آریانا پارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.

سرمایه‌گذاری امریکا

ایالات متحده آمریکا بزرگ‌ترین اقتصاد را در میان کشورهای جهان در اختیار دارد. تولید ناخالص داخلی این کشور نزدیک به ۱۶٫۶۳۳ تریلیون دلار است. در مقایسه، ۱۵ کشور صاحب ارز یورو در اتحادیه اروپا (موسوم به یوروزون) مجموعاً به تولید ناخالص داخلی ۱۴٫۴۵ تریلیون دلار در سال ۲۰۰۷ دست یافتند.

بحران مالی ۲۰۰۹–۲۰۰۷

در اواخر دوران زمامداری جرج دابلیو بوش، بروز ناپایداری و ظهور اثر حباب (به انگلیسی: bubble effect) در بازارهای مسکن آمریکا باعث ایجاد ورشکستگی و ادغام شرکت‌های اعتباری بزرگی همچون فنی می، فردی مک، لمان برادرز، مریل لینچ، واشینگتن موچوال (مشهور به «وامو» WaMu) و واکوویا گردید که بحران اقتصادی محسوسی را در وال استریت ایجاد نمود. این وقایع، توأم با انباشتگی روزافزون بدهی و بحران مالی ۱٫۳ تریلیون دلاری فدرال، منتج به کساد شدید اقتصادی و رکود بازارهای جهانی گردید.

کاخ سفید و کنگره آمریکا بلافاصله در واکنش به اوضاع وخیم اقتصادی آمریکا قانون بهبود و سرمایه‌گذاری مجدد ۲۰۰۹ آمریکا را تصویب کرد که به موجب آن بالغ بر ۷۰۰ میلیارد دلار از خزانه ملی برای پشتیبانی از وال استریت و تزریق نقدینگی در بازارها در نظر گرفته شد.

موقعیت جهانی

مرکزیت دلار به عنوان ارز ذخیره ی جهانی این امتیازات چشم‌گیر را به اقتصاد آمریکا داده است. آمریکا ضمن داشتن کسری تراز پرداخت‌های عظیم، می‌تواند هزینه و سرمایه مصرفی را فراتر از تولید داخلی تأمین کند و به سرمایه‌گذاری‌هایی دست زند که بسیار بیشتر از اندوخته‌های داخلی آن است، زیرا خارجی‌ها علاقه‌مندند داراییهای خود را به دلار افزایش دهند. آمریکا به لحاظ سرانه تولید ناخالص داخلی مقام دهم را دارد.

به لحاظ صادرات مقام سوم را بعد از امریکا و چین دارد. (۱٬۰۲۴ میلیارد دلار از ۱۲٬۰۰۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۶)

به لحاظ واردات مقام اول را دارد. (۱٬۸۶۹ میلیارد دلار از ۱۲٬۰۰۰ میلیارد دلار) به لحاظ بدهی خارجی مقام اول را دارد. (۱۰ تریلیون دلار از ۴۴ تریلیون دلار).

پناهندگی امریکا

درخواست پناهندگی آمریکا مخصوص افرادی است که به دلایل خاص مانند دلایل اعتقادی، دینی، نژادی، ملیتی و یا فعالیت در گروه های سیاسی در کشور خود محاکمه شده اند یا در صورت بازگشت به کشور خود مورد بازخواست و یا آزار و اذیت از سوی آن کشور قرار خواهند گرفت.این افراد می‌توانند با ارائه دلایل و مدارک محکم و نیز اثبات دلایل ، از دولت کشور آمریکا درخواست پناهندگی نمایند. عموما شخص متقاضی از هنگام ورود به کشور آمریکا تا یک سال وقت دارد تا برای پناهندگی اقدام کند، در غیر این صورت باید ثابت کند که شرایط بعد از یک سال به گونه ای تغییر نموده که در صورت بازگشت به کشور خود، موجب آزار و اذیت و یا بازخواست از سوی آن کشور قرار خواهد گرفت.

معمولا بعد از اقدام برای پناهندگی کشور آمریکا، شخص متقاضی مصاحبه ای حضوری با نماینده اداره مهاجرت آمریکا خواهد داشت تا مدارک و دلایل خود در حضور وی بررسی شود. پنج ماه بعد از اقدام برای پناهندگی در صورت دریافت نکردن جواب پرونده، شخص متقاضی می‌تواند از دولت آمریکا تقاضای اجازه کار کند.

در صورت دریافت پناهندگی، درخواست کننده می‌تواند برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود نیز درخواست ورود به آمریکا را مطرح نماید .

یک سال بعد از پذیرفته شدن درخواست پناهندگی، شخص می‌تواند تقاضای کارت سبز(گرین کارت ) کند.

لازم به ذکر می باشد که بازگشت پناهندگان به کشور خود در طول اقامت در آمریکا، خلاف ادعای مطرح شده درمصاحبه و فرم پناهندگی بوده و در صورت آگاهی اداره مهاجرت آمریکا از سفر پناهنده به کشور خود، ممکن است مورد بازخواست قرار گرفته و در بعضی موارد موجب از دست دادن کارت سبز گردد.

اطلاعات مفید امریکا

Citizenship & Immigration Services

https://www.uscis.gov/

Department of State

http://travel.state.gov/visa/visa_1750.html

Department of Labor

http://www.dol.gov/

USCIS Processing Time Information

https://egov.uscis.gov/processing-times/

US State Facts, Statistics & Resources

http://www.stateistics.com/rankings.php

State Ranking

http://www.census.gov/compendia/statab/rankings.html

سوالات متداول مهاجرت به امریکا

آیا می‌توان با داشتن یک پذیرش از کالج، جهت دریافت ویزای تحصیلی اقدام کرد؟

بله، قطعا می‌توان در صورت داشتن پذیرش از یک کالج، ویزای تحصیلی از سفارت امریکا دریافت کرد. در این مورد باید کالج و موسسه زبان از یکدیگر تفکیک شوند. کالج ها مراکزی هستند که به صورت مستقیم توسط دانشگاه‌های دولتی امریکا اداره می‌شوند و در واقع جزئی از دانشگاه‌ها هستند و هدف این مراکز آماده ساختن متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس می‌باشد، به صورتی که با ارایه دو ترم تحصیلی به آماده کردن دانشجو از نظر زبان امریکای و همچنین یک سری دروس پایه و مربوط به رشته مورد نظر در دانشگاه می‌پردازد.

با توجه به اینکه این مراکز کاملا معتبر هستند و بخشی از دانشگاه می‌باشند، در صورت داشتن پذیرش از هر کدام از کالج‌ها، متقاضی میتواند درخواست ویزای تحصیلی کند و اگر سایر مدارک را هم به سفارت تحویل داده باشد، مشکلی از بابت دریافت ویزا نخواهد داشت.

اما موسسات زبان امریکای که اکثرا مراکزی خصوصی هستند، مستقل از دانشگاه‌ها و صرفا ارایه دهنده دوره‌های زبان امریکای هستند که حتی اگر متقاضی موفق به اخذ پذیرش از آنها شود، درخواست ویزای تحصیلی وی توسط سفارت امریکا رد خواهد شد.

حداقل سطح زبان امریکای برای گرفتن پذیرش چقدر است؟

برای رشته های امریکای زبان داشتن حداقل سطح B1 الزامیست و برای رشته های انگلیسی با توجه به نمره درخواستی باید مدرک ارائه شود. همچنین برای دریافت پذیرش از رشته هایی که به زبان انگلیسی ارایه می‌شوند، ارایه مدرک آیلتس با نمره ۶ به بالا الزامیست.

ترمیم نمرات دبیرستان چیست؟

متقاضیان ادامه تحصیل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی باید بدانند که برای ادامه تحصیل در خارج از کشور معدل و یا نمرات دروس تخصصی نقش تعیین کننده ای در گرفتن پذیرش از بسیاری از دانشگاه های خارج کشور دارد. حال اگر نمرات شما کم باشد آیا ترمیم نمرات کارساز است؟
کسانی که دیپلم خود را از بعد از سال 1384 گرفته اند می توانند در طرح ترمیم نمرات دبیرستان شرکت کنند. این ترمیم در کارنامه کتبی دیپلم شما هیچ تاثیری ندارد.

نکاتی درباره ترمیم نمرات:

1. این ترمیم نمرات فقط برای آزمون کنکور سراسری برنامه ریزی شده است و فقط منحصر به مقطع دیپلم است نه پیش دانشگاهی.

2. این ترمیم نمرات هیچ نقشی در مواردی نظیر گرفتن پذیرش از دانشگاه های کشور خارجی ندارد. چون اصولا برای موضوع کنکور در نظر گرفته شده در معدل تاثیر نداشته و اصولا قابل ترجمه و ارائه به دانشگاه های کشور خارجی نیست.
در نتیجه اگر برنامه ادامه تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی را در خارج از کشور دارید به معدل دیپلم و پیش دانشگاهی توجه کنید و سعی کنید نمرات دروس زیست، شیمی، ریاضی و فیزیک بالایی داشته باشید. البته به خاطر داشته باشید اگر نمرات و معدل شما کم بود می توانید با شرکت در کالج های Pre-medical این ضعف را پوشش دهید.

آیا برای کار در امریکا باید مجوز بگیرم؟

خیر. نیازی به مجوز کار همزمان با تحصیل در امریکا نیست.

آیا همسر من اجازه کار در امریکا را دارد؟

اگر همسر شما از طریق ویزای همراه به امریکا آمده باشد، بدون محدودیت اجازه کار دایم دارد.

فرم ارزشیابی امریکا
فرم ارزشیابی امریکا

با استفاده از این ابزار قادر خواهید بود با وارد کردن اطلاعات خود در یک فرم امتیاز خود را برای طرح های مهاجرتی امریکا محاسبه نمایید.